10. veebruar 2011

Vabatahtlike leidmise konkurss „VABAKAS“

Tallinna Spordi- ja Noorsooamet kuulutab välja konkursi vabatahtlike meeskonna kokkupanemiseks. Vabatahtlike meeskonda „VABAKAS” valitakse aktiivsed noored, kellel on huvi kaasa aidata erinevate kohalike ning rahvusvaheliste suurprojektide läbiviimisel ning kes soovivad tulevikuks koguda häid kontakte ja kordumatuid kogemusi! Tähtaeg 28. veebruar.


„Euroopas on üha enam levinud, et linn kaasab vabatahtlikke oma töösse ning linnaelu sündmuste korraldamisesse. Tahame samuti pakkuda noortele võimalusi ise midagi ära teha ning seeläbi anda hindamatuid kogemusi tulevikuks,” märkis Tallinna Spordi- ja Noorsooameti noorsootöö osakonna juhataja Ilona-Evelyn Rannala.

Vabatahtlike meeskond „VABAKAS” oleks abikäeks Tallinna Spordi- ja Noorsoometi osalusega kohalike ja rahvusvaheliste suurprojektide läbiviimiseks nagu Noortenädal, Tallinna noorsootöö foorum, “Kudumisgrafiti“, Future FIBIT ning Läänemere Linnade Liidu erinevad noorsooprojektid näiteks noortevolikogude ning noortejuhtide ja noorsootöö teemadel. Konkursile oodatakse osalema aktiivseid ja teotahtelisi noori, kes armastavad organiseerida ja tahavad olla ise selle juures, kus midagi toimumas on. Omalt poolt pakume neile koolitust ning kogemusi, oskusi ja vajalikke tutvusi edaspidiste projektide läbiviimiseks. Lisaks tasuta sissepääse erinevatele noorteüritustele ning vastuvõttudele.

„VABAKAS” vabatahtlikeks kandideerimise tingimused:

• Vabatahtlikeks saavad kandideerida kõik noored vanuses 14-26 aastat.

• Kandideerimiseks tuleb saata CV ja motivatsioonikiri hiljemalt 28. veebruariks 2011 Tallinna Spordi- ja Noorsooametisse aadressil Vabaduse väljak 10 b, 10146 Tallinn või aadressile robert dot lang at tallinnlv dot eerobert dot lang at tallinnlv dot eerobert.lang@tallinnlv.ee.

Lisainformatsioon Robert Langilt telefonil 640 4371.

Конкурс по поиску волонтёров „Vabakas“


Таллиннский спортивный и молодёжный департамент объявил конкурс о сборе команды волонтёров. В команду „Vabakas“ выбирают активных молодых людей, кто хотел бы помочь в провидении различных местных и международных проектов, а также тех молодых, кто желает в будущем иметь хорошие контакты и неповторимый опыт! Срок 28 февраля.

«Мы хотим предложить молодёжи возможность самим что-нибудь сделать, и таким образом дать бесценный опыт, которые пригодится в будущем», отметила руководитель отдела по молодёжной работе Таллиннского спортивного и молодёжного департамента Илона-Эвелин Раннала.

Со своей стороны мы можем предложить молодёжи обучение и опыт, умения и необходимые знакомства для дальнейшего проведения проектов. Также бесплатный вход на различные молодёжные мероприятия и приёмы.

Условия кандидирования:

- Могут кандидировать все молодые люди в возрасте 14-26 лет

- Необходимо послать CV и мотивационное письмо не позднее 28 февраля ( адрес Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Vabaduse väljak 10 b, 10146 Tallinn или на электронную почту eerobert.lang@tallinnlv.ee)

Дополнительная информация по телефону 640 4371 (Robert Langilt)